שאלה על US בטן

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

23/01/2012 | 18:24 | מאת: חגית

שלום דוקטור אשמח אם תוכל לעזור לי להבין מה קורה ואם יש מקום לדאגה, לפני ארבעה חודשים נשלחתי לUS בטן בשל GGT מעט גבוה, שהסיכום שלו הראה כבד מעט שומני וכל השאר תקין,לאחר שלושה חודשים נשלחתי שוב למעקב והפעם הרדיולוג היה כל כך מבולבל בהבחנה שלו בתחילת הבדיקה אמר שיש אבן בדרכי מרה אחר כך חזר בו ואמר מונח רפואי אחר שלא הבנתי ושוב חזר בו לבסוף כתב וירסונג מורחב עד 4 ממ כל השאר תקין כולל כבד [ללא בסננה שומנית בניגוד לבדיקה הקודמת ] ממליץ המשך ברור CT מיותר לציין איזו הבלה נכנסתי ניסיתי לדבר איתו אך הוא סרב פניתי לרופאת המשפחה כל הסיפור לא מצא חן בעיינה לכן היא שלחה אותי שוב לבדיקה חוזרת שהפעם הראתה כבד מעט שומני וכל השאר תקין כולל וירסונג,ואני פשוט מפוחדת ומבולבלת מאז לא יודעת למי להאמין ועל מי לסמוך מה היית ממליץ לי לעשות דוקטור אני פשוט מפוחדת הודה על תשובתך

25/01/2012 | 18:01 | מאת: ד"ר חן הופמן

חגית שלום נאי חושב שזהו המקרה הקלאסי הדורש התייעצות עם הצילומים של הבדיקות כדי לדעת מי צודק והאם יש צורך בברור נוסף.

26/01/2012 | 01:21 | מאת: חגית

תודה על תשובתך למי עלי לפנןת?עם מי להתייעץ ?אשמח אם תוכל לכוון אותי תודה

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד