MRI מפרקי לסת

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

23/01/2012 | 17:13 | מאת: mia

שלום ! עברתי MRI לפרקי לסת, אודה לך אם תסביר לי התשובה,זו התוצאה: קיימת אי סדירות קליפתית עם עוצמת אות מופחתת ( התגרמות יתר ) באספקט הקדמי והפנימי של הקונדיל המנדיבולרי מימין. זיז קדמי קטן בקונדיל המנדיבולרי משמאל. העמדה תקינה ( אין סימני פריקה ). בפתיחת הפה תנועתיות טובה משני הצדדים. המניסקוס בעמדה תקינה. בסיכום: התגרמות יתר בקונדיל המנדיבולרי מימין ( שינויים אוסטאוארטריטיים ?) תנועתיות שמורה . תודה מראש

25/01/2012 | 18:00 | מאת: ד"ר חן הופמן

שלום לפי ההאמור בתשובה קיימים שינויים ניווניים קלים בלבד.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד