CT,MRI

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

22/01/2012 | 20:05 | מאת: alex

בתאונת דרכים חזיתית רנטגן חזה (אחראי שנה מי ים ה תאונה)- תשובה עם הצללה קמורה בגובה צלאות מי 6עד9 צמודה לדופן בית החזה ימין בדיקה סיטי גם אחראי שנה-בצלאות מי 6עד9 מימין הודגמו שברים ישנים עם סימני קאלוס) בדיקות סיטי ו אמ אר אי בקע דיסקלי מרכזי עם סימני לחץ קל על השק הטקלי בגובה-ס2-3ס בקע פראמדיאלי מימין עם לחץ מינימלי על השק הטקלי בגובה - ס4-ס5 זיזים ניוויים אחוריים קטנים בגובה - ס4-ס5 בקע מרכזופראמדיאלי משמול עם לחץ מינימלי על השק הטקלי בגובה - ס5-ס6 פרוטרוזיה דיסקית זעירה C3-4 העצב במוצאו EMG בדיקה C5-6-7-8-T1 L2-3-4-5-S1

25/01/2012 | 17:57 | מאת: ד"ר חן הופמן

אלקס שלום לא שאלת שאלה- בבקשה שלח תוספת מה אתה רוצה לשאול.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד