פענוח בדיקת סיטי מערות האף

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

18/01/2012 | 17:55 | מאת: שירי

שלום רב, עשיתי בדיקת סיטי של מערות האף ואלו הממצאים: מחיצת האף מרכזית עיבוי קונכיות דו צצדי ימין יותר משמאל הנזופרינקס חופשי סינוסים מקסילרים ללא עיבוי רירית חריג הOMU מוצר קלות דו צדדי תאי אוויר אתמואידלים ללא עיבוי רירית משמעותי חריג סינוסים ספנואידלים ופרונטלים ללא ממצא חריג לא נצפתה ארוזיה גרמית בשלד המודגם בסיכום: כמפורט לעיל . לקורלציה קלינית והסתכלות ישירה תוכל להסביר לי מה זה אומר? תודה

19/01/2012 | 11:16 | מאת: ד"ר חן הופמן

שירי שלום התשובה אומרת שהבדיקה בעצם ללא כל ממצא משמעותי.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד