בדיקת סיטי בועד הביוץ

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

17/01/2012 | 15:45 | מאת: אורלי

שלום רב, בשבוע הבא אני אמורה לעבור בדיקת CT סינונים מערות הפנים. אנו מנסים להרות ומועד הבדיקה הינו בימים בהן צפוי להיות הביוץ. האם יש סכנה להיכנס להיריון עוד החודש (החודש בו בוצעה הבדיקה) להריון מפאת השפעת הקרינה? האם מומלץ להמתין זמן מה לאחר הבדיקה ועד הכניסה להריון? או שאין השפעה וניתן כבר החודש לנסות להרות? אין הזרקת חומרים בבדיקה. אודה לתשובה מפורטת כדי להוריד לחץ ומתח מיותר... תודה

19/01/2012 | 11:15 | מאת: ד"ר חן הופמן

אורלי שלום אין מניעה להכנס להריון לאחר CT, אבל כדי להוריד ממך לחץ- האם באמת נחוצה לך בדיקת ה CT בשלב זה?

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד