שאלה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

10/01/2012 | 08:44 | מאת: ר

ורציתי לדעת איזה נתונים צריך להוצאי בבדיקת סיטי בישביל לבצע חישוב של כמות קרינה, האים המחשב שלהם במכון נותן חישוב לפי מילגריי איך אפשר לחשב לפי msv, והאים החישוב של המילגריי הוא החישוב הנכון או רק לפי חישוב של הפרמטרים שמופיעים בבדיקה צריך לבצע חישוב לפי msv,לפי איזה נתונים צריך להיסתכל.

19/01/2012 | 11:03 | מאת: דר הופמן

יש אתרים באינטרנט הנותנים דרך לחישוב. תקישי בגוגל את השאלה ותראי.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד