מכשיר סיטי

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

06/01/2012 | 09:03 | מאת: ר

האים במכשיר סיטי של פיליפס 16 פרוסות, מופיע בדיסק כמות קרינה או לא,אני רוצה לדעת לגבי מכשיר זה. ואים לא מופיע איך אפשר לדעת את כמות הקרינה,או שאפשר ליפנות למכון שביצעו את הבדיקה וצריך להופיע אצלם במחשב,או שרק לפי הנתונים שמופעים צריך ליפנות לאדם מומחה ולבצע חישוב מדויק.והאים בדיסק לא מופיע האים יתכן שבמכון במחשב כן יופיע או רק לפי הנתונים מבצעים חישוב,תענה לי לגבי כל השאלות בבקשה זה מאוד חשוב לי.

07/01/2012 | 20:08 | מאת: ד"ר חן הופמן

שלום לכל מכשיר הפועל כיום יש חישוב של רמת קרינה. פנה למכון בו בצעת את הבדיקה ובקש מהם את המידע.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד