פענוח M.R.I

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

05/01/2012 | 23:52 | מאת: SHLUZ

מזה כשנה אני סובלת מכאבי בטן מלווים בשלשולים, לפעמים דמיים. לפני כשבוע עשיתי בדיקת M.R.I. בטן, להלן התשובה: הטחול אינו מודגם במלואו: ממצא לוואי: בקוטב תחתון של הטחול מודגם ממצא פוקלי מעוגל בקוטר כ-1 ס"מ, היפו ב T1, היפר ב T2, ציסטה? מוקד זעיר נוסף באספקט לטרלי של הטחול, לשקול קורלציה עם US. האדרת יתר קלה של רירית האילאום הטרמינלי, אשר חשודה כמחלה דלקתית. ללא עדות להיצרות במעי. יש לציין שאני בת 18. מבקשת פענוח לM.R.I

07/01/2012 | 20:06 | מאת: ד"ר חן הופמן

שלום לא ניתן לפענח בדיקה ללא הבדיקה. אם ברצונך לקבל חוות דעת פני לטלפון 0545787034

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד