המשך שאלה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

05/01/2012 | 11:39 | מאת: א

גם רציתי לדעת, בדיסק שקיבלתי לא מופיע כמות הקרינה, האים במכון שביצעו מופיע סיכום הקרינה מהבדיקת הסיטי שבוצע, או צריך לחשב לפי הנתונים שמופיע בדיסק את הקרינה, במידה ואמרו לי סיכום קרינה שמופיע אצלם וזה לא היה נכון, ואז לפי הנתונים שמופיע ביצעו חישוב מדויק ויצא כמות קרינה שונה האים זה יתכן.

07/01/2012 | 20:02 | מאת: ד"ר חן הופמן

שלום אינני מבין את השאלה. פני למכון בו בצעת את הבדיקה ובקשח לקבל את רמת הקרינה של הבדיקה שלך.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד