שאלה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

05/01/2012 | 10:10 | מאת: א

שלום, רציתי לדעת אים עושים סיטי מוח ואז עושים שיחזור בדיסק ומופיע שלוש פעמים סיטי בדיסק, האים גם כמות הקרינה מופיע כפולה, ביגלל השיחזור, ואים ביגלל זה צריך לעשות חישוב מדויק מבדיקת הסיטי שבוצע בפועל.

07/01/2012 | 20:01 | מאת: ד"ר חן הופמן

שלום השאלה שלך כללית אבל מבקשת לקבל תשובה למקרה פרטי. אפשר לבצע מספר שיחזורים, למשל בחלון מח, חלון עצם וכו', בלי לבצע יותר מפעם אחת את הבדיקה.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד