תוצאות סי.טי.

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

31/12/2011 | 03:13 | מאת: אנה

לדוקטור שלום רב. בסי.טי.חזה שנעשה לי ניצפו בלוטות לימפה מעטות עד 2.2 ס"מ לטרלי לקשת האאורטה. ניצפו בלוטות קטנות בשערי הראות בשני הצדדים שדות הראה: ניצפו כמה נודלים זעירים (עד 0.5 ס"מ) בראה ימנית. הצללה פסית באונה אמצעית... שינויים פיברוטים קלים בבסיס השמאלי. כל היתר תקין אני בת 60 בריאה בד"כ. הסי.טי. בוצע לאחר שהתגלה בסי.טי. גב גוש היפודנסי, שלאחר ביופסיה (עדיין אין תוצאות סופיות) נחשד כציסטה. הכיל נוזל ולא רקמה. בהתחלה קשרו את 2 הממצאים בהמשך אמרו לי שהממצאים בחזה הם גבוליים.. עלי לחכות כמה שבועות עד לקבלת התוצאות. שאלתי: האם יש לממצאים בחזה איזה משמעות פתלוגית? האם זה נורמלי לאשה בגילי ממצאים כאלה. מכיוון שכבר התכוננתי לגרוע מכל. אני מוכנה לכל תשובה. אם השאלה שייכת לפורום אחר. אני מבקשת להפנות אותי לפורום המתאים. תודה.

02/01/2012 | 10:43 | מאת: עדי

אנה שלום, קראתי את שאלתך. במידה והינך מעוניינת בחוות דעת שנייה מקצועית ל CT תוך 48 שעות את מוזמנת ליצור עמי קשר 077-5070717. עדי

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד