שאלה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

27/12/2011 | 20:00 | מאת: מני

קרוב משפחה שלי עבר בדיקת US דופלר קרוטיד. הפקידה שמסרה לו את התיק להכניס לבדיקה צירפה דף עם תשובת הבדיקה מראש- עם פירוט של שני צדדי הצוואר תוך ציון שהזרימה תקינה ושלא היו ממצאים. זאת לפני ביצוע הבדיקה כשהאדם לא עבר בדיקה כזו בעבר. כשהוא שאל על כך התשובה היתה שמדובר ב"נוהל פנימי". רציתי בבקשה לשאול מה פרוש הדבר. כמו כן, האם ישנם אנשים שהבדיקה שלהם אורכת 5 דקות. תודה.

04/01/2012 | 22:49 | מאת: ד"ר חן הופמן

שלום נראה לי שמה שראית היה שבלונה של תשובה תקינה. הרופא המפענח מוחק מה שצריך, מוסיף מה שצריך וככה יותר מהר להדפיס את התשובה, חוסך זמן עבודה של הרופא והפקידה, וזמן המתנה לתשובה.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד