סיטי

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

25/12/2011 | 07:20 | מאת: ש

רציתי לישאול לגבי בדיקת סיטי, בליי חומר ניגוד ואים חומר ניגוד זה פעמיים סריקה אז למה בדיסק מופיע ,ct-מ1-52תמונות וct-1,1,1,1 וct1-52 מה זה אומר הבדיקה המבוקשת היתה סיטי מוח בסיס ראש ועצם האים הם סרקו שלוש פעמים או רק פעמיים בדיסק לא מופיע כמות הקרינה ואני לא יכולה לדעת, זה בקשר לבת שלי שרשמתי לך שעשו בלי חומר ואז קראו לי שהם החליטו אים חומר זה הבדיקת הסיטי היחידה שהיא עשתה,ואני לא מבינה מה זה אומר מה שמופיע בדיסק לגבי התמונות , והאים זה מסוכן מה שעשו לה אני ממש ממש מודאגת ביגלל הקרינה ואין לי דרך לדעת מה הכמות שהיא קיבלה זה בוצע באסותא אשדוד

04/01/2012 | 13:23 | מאת: ד"ר חן הופמן

שלום לרוב את הסריקה לארובות משחזרים מסריקת המח ואין צורך בקרינה נוספת. פני למכון בו בצעת את הבדיקה

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד