CT ראש

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

21/12/2011 | 17:46 | מאת: אור

בת 35. לפני כ 5 שנים עברתי לראשונה CT ראש עם חומר ניגוד עקב סחרחורות רבות.התוצאות היו תקינות פרט לנגע ליטי בקוטר 7מ"מ בעצם פרייטלית שמאלית. נשלחתי למיפוי עצמות שהיה תקין.מאז הסחרחורות חלפו. האם יש צורך לעשות CT חוזר אחת לכמה שנים? האם נגע ליטי יכול להיות מולד או שהוא תוצאה של משהו? אודה לתשובתך

27/12/2011 | 11:46 | מאת: דר הופמן

אור שלום אני אשמח לראות את ה CT כדי לדעת יותר ולענות לך. יש נגעים הנקראים ליטיים אבל הם בעצם תהליכים שפירים, אשר אינם דורשים מעקב.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד