צילום חזה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

13/12/2011 | 18:32 | מאת: גל

שלום, נשלחתי לצילום חזה כדי לבדוק האם אני סובל מדלקת ריאות. התוצאה: "הודגמה הגברה של ציור ראתי בבסיסי הריאות. סינוסים קוסטופניים חופשים,צל הלב אינו מוגדל". בספירת דם התקבלו ניטרופילים גבוהים מהרגיל אצלי (3000 במקום 800). מה זה אומר? האם יש לי דלקת ריאות? תודה רבה וערב טוב!!!

21/12/2011 | 12:58 | מאת: ד"ר חן הופמן

גל שלום הציור המוגבר איננו מעיד שיש דלקת ריאות אלא יותר סביר תהליך דלקתי בסימפונות. לגבי הספירה- עליך לשאול מומחה בהמטולוגיה!

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד