סיטי ראש

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

11/12/2011 | 13:47 | מאת: רוי

שלום רב לפני כארבע שנים עברתי 2 סיטי ראש במרווח של חצי שנה בינהם אחד עם חומר ניגוד ואחד לא. באחת הפעמים כשהכניסו אותי למכונה הוציאו באותו רגע הטכנאי הוזיז את המיטה קדימה ואמר שהציפוי במח קשה משהו כזה ולא רואים טוב ואז הכניס אותי שוב האם באותו רגע הוא עשה לי סיטי נוסף? אני מודאגת מאוד גילי 33 שנה ואני פוחדת שעברתי בטעות 3 סיטי ראש ואני פוחדת לחטוף סרטן מה דעתך? תודה על תגובתך

21/12/2011 | 12:49 | מאת: ד"ר חן הופמן

רוי שלום לא \משנה אם היו 2 בדיקות או 3 אין סיבה ללחץ מיותר! לא יכול לענות לך מה היה כשאפילו את לא יודעת ואת היית שם!

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד