ריבוי צילומי רנטגן CT מיםוי לב ועצמות ?

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

06/12/2011 | 12:16 | מאת: מיכאל בר ישי

בשנה האחרונה עשיתי לפחות 3 מפויי לב 4-5 צילומי חזה ולפני שנתיים מיפוי עצמות , לפני חדש עשיתי CT לבטן כעת אני ננרש לעשות עוד מיפוי עצמות האם רבוי ה קרינה בכל הבדיקות האלה לא מזיקות לגוף שלי? אבקש תשובתכם בהקדם

21/12/2011 | 12:39 | מאת: ד"ר חן הופמן

שלום ללא הסיבה לבדיקות אינני יכול להתייחס- אם אתה במעקב אונקולוגי למשל אין לך ברירה והאופציה שתהיה חולה פחות טובה מאשר גילוי מוקדם ושליטה במחלה.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד