בדיקת MRI

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

04/12/2011 | 17:02 | מאת: שמואל

שלום דר אני בצתי בדיקת של MRI רוש נעשתה כבדיקת מעקב אחר תהליך תוס מקום באזור הגת המחילתית משמאל בסדרה FLAIR קיימים מוקדים פתולוגים פריונטריקולרים לאורך קורפוס קלוזום בחלקו האחורידו צדדיים יותר משמאל קיימת האדרה של מניגיומה מסביב לעורק הקרוטידי משמאל [תופס מקום] דר למה הכבנה למוקדים פתולוגים פריונטריקולרים והאדרה של מניגיומה ומסיב לעורק הקרוטידי בנת המחילתי משמאל [דר הים הפשר הסבר בבקשה

21/12/2011 | 12:41 | מאת: ד"ר חן הופמן

שמואל שלום ההאדרה הינה הגוש הידוע לך בגת המחילתית. לגבי המוקדים- הם לא ספציפיים ואינני יכול להתיייחס ללא הצילומים עצמם והשוואה לבדיקות קודמות.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד