ct ריאות

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

04/12/2011 | 09:00 | מאת: אלי

ממצאים: מבוא לבית החזה תקין. ללא לימפאדנופתיה מדיאסטינלית , הילארית או אקסילרית. אין עדות לתפליט פלאורלי או פריקרדיאלי. קנה וסימפונות שמורים. .RLL- קשרית ריאתית זעירה בקוטר 0.3 ס"מ ב .LLL- שתי קשריות , אחד ליד השני בקוטר עד 0.6 ס"מ ב .LUL- גרנולומה מסויידת ב בסמוך לסדק בינאונתי. LLL- ציסטה בקוטר 1.2 ס"מ ב קשרית זעירה בסדק בינאונתי קטן מימין. .LAD- הלב אינו מוגדל. תומכן ב במעבר חזה/בטן – האדרנלים תקינים. שינוים ניווניים לאורך ע"ש. לסיכום קשריות ריאותיותבבסיסיםמשנה הצדדים יותר משמאל תודה רבה

12/12/2011 | 15:17 | מאת: עדי

חוות דעת שנייה לבדיקות CT ע"י רדיולוגים מומחים בהשתתפות קופ"ח - 077-5070717

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד