שבר

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

29/11/2011 | 12:07 | מאת: דורית

לפני חודש התגלה אצל בני שבר ביד ולפי בדיקת סי-טי התברר שיש לו שבר עצם הסירה וצריך גבס לשישה שבועות לאחר 21 יום הוא הוריד אותו וכרגע יש לו כאבים כרגע נשלח לסי -טי חדש והאם השבר עדיין קיים והאם אפשר עדיין לגבס מחדש יש לו כאבים בזמן מאמץ והאם יש נזק בלתי הפיך

30/11/2011 | 13:25 | מאת: ד"ר חן הופמן

דורית שלום, השאלה שלך צריכה להיות מופנית לאורטופד כי נוגעת לטיפול ולא לריבונו. בהצלחה!

30/11/2011 | 13:26 | מאת: ד"ר חן הופמן

לא נוגעת לאבחון אלא לטיפול!

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד