בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

29/11/2011 | 11:53 | מאת: שלום

ב"ה שלום! קשרית זעירה בגודל 0.3 ס"מ באונה השמאלית מרקם הבלוטה הומוגני. יש טעם לפנות לאנדוקרינולוג? בנוסף קשריות צוואריות קטנות ובאזור הקלוויקולות ובמפשעות ובכפות הרגלי'ים כשנה ללא אי אס אר או סי אר פי חריגים. תודה רבה!

30/11/2011 | 13:21 | מאת: ד"ר חן הופמן

שלום, ממצאים כאלה בבלוטת התריס שכיחים- פנה לאנדוקרינולוג כדי שיוכל לייעץ לך האם נחוץ ברור היסטולוגי (ביופסיה) או רק מעקב. הבלוטות שאתה מציין קטנות ולא משמעותיות, למרות שאני חייב להסתייג שאינני יודע כלום על הבעיות הרפואיות שלך וקשה להמליץ ככה בפה מלא.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד