בדיקת c.t

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

28/11/2011 | 17:01 | מאת: אריאלה

שלום קיבלתי את תשובת הסי טי ארובת העין -בגג ארובה שמאלית מודגם מוקד לוצנטי עם מרכז סקלרוטי בגודל 7 מ"מ ללא סקלרוזציה משמעותית סביבו ללא הרס קורטיקלי בולט להמשך בירור פרט לזה ללא ממצא הורס עצם. אשמח לתשובתך

30/11/2011 | 13:19 | מאת: ד"ר חן הופמן

אריאלה שלום, קצת קשה בלי רקע ובלי הבדיקה. יש ממצא גרמי אני מבין שלא ניתן לאפיין בבדיקת CT מהו. יש צורך בברור במיפוי עצמות או MRI תלוי במקרה.

12/12/2011 | 15:22 | מאת: עדי

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד