שאלה לגבי סיטי

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

25/11/2011 | 08:40 | מאת: ש

האים סיטי מוח אים חומר ובלי חומר ניגוד זה בדיקת סיטי אחת או שניים,לגבי הקרינהשיש בבדיקה כמה קרינה יש בבדיק כזו והאים עושים בדיקה כזו גם בגיל 14 עשו לביתי את הבדיקה לא ידעתי שככה יעשו לה אמרו לי שיעשו אים יוד אבל שהגענו לאסותא הם אמרו שהם החליטו לבצע בלי חומר ורק במידת הצורך הם יעשו אים חומר ושהם אמרו שהם החליטו לעשות גם אים חומר אני נילחצתי מאוד כי חשבתי חלילה שמצאו משהוא ומרוב הלחץ שכחתי לגבי הקרינה שזה פעמיים עד כמה זה מסוכן חלילה בעתיד חפתח מחלה ביגלל שזה פעמיים סריקה האים בדיקה כזו עדיין ניחשבת כבדיקה אחת, כמו שאמרתה שבדיקת סיטי אחת מעלה ב1 מאלף לפתח מחלה האים בדיקה כזו זה 2 מאלף,הבדיקה האיתה אחד אחרי השני,מה כמות הקרינה שיש בסיטי מוח בבדיקה כזו בערך.

27/11/2011 | 07:10 | מאת: המך

הבדיקה המבוקשת היתה סיטי מוח ובסיס ראש עצם ביגלל שהרגשתי בצד ימין למטה שצד אחד נפוח מהצד השני והיה קשה שלקחתי אותה לנייורולוג הוא טען שבידים הוא לא יכול. לדעת ושכדי לעשות סיטי כי היו לו הרבה הפתעות ולא יכול להיות שזה עצם הוא ממש הפחיד אותי ולא הסביר לי לגבי הבדיקה כלום ואני נילחצתי מאוד הבדיקה יצאה תקינה אבל הקרינה של הסיטי מדאיגה אותי ביגלל הפעמיים סריקה זה בוצע במכשיר פיליפס 16פרוסות

30/11/2011 | 12:21 | מאת: ש

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד