MRI ארטרו

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

21/11/2011 | 19:20 | מאת: יעקב

לאחר מאמץ רב השגתי תור קרוב לבדיקת MRI בבילינסון. הזימון מבילינסון מתייחס ל MRI כתף היום, פחות משבוע לפני מועד הבדיקה, התקשר אלי האורתופד ואמר כי כדאי שאבצע בדיקת "MRI ארטוגרם" וכן נתן לי הפניה על כך לבית החולים. שאלתי היא: האם זימון רגיל ל MRI תקף גם לארטרוגם, או שמא עלי לקבוע תור חדש?

27/11/2011 | 22:08 | מאת: ד"ר חן הופמן

יעקב שלום אכן עליך לקבוע תור חדש שכן ארטרוגרם דורש רופא מיומן בהזרקה של חומר ניגודי לתוך המפרק. הבדיקה מבוצעת בזמנין מיוחדים ולא בכל שעה יש רופא המבצע את הבדיקה הזאת.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד