סיטי

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

20/11/2011 | 14:10 | מאת: דני

שאלה לי אליך כמומחה שמכיר את מכשירי הCT האם סיטי עם 64 פרוסות נחשב לחדש עם פחות קרינה מאחרים(במקרה שלי זה סימנס) או שיש יותר פרוסות עם הרבה פחות קרינה.מהסס לעשות בדיקה בגלל הקרינה..והאם סיטי יכול לאבחן בוודאות מלאה בגב DISH או דלקת מסוג אחר

27/11/2011 | 22:03 | מאת: ד"ר חן הופמן

דני שלום מכשיר ה 64 פרוסות לרוב איננו מופחת קרינה כמו המכשירים החדשים יותר (כמו ה iCT של פיליפס למשל) CT יכול לאבחן בעיות הגורמות לכאב גב בסבירות גבוהה.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד