שאלה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

18/11/2011 | 18:37 | מאת: ש

רציתי לדעת לגבי סיטי מוח עשו לביתי בת14 סיטי מוח אים חומר ניגוד ובלי חומר ניגוד עד כמה הקרינה מסוכנת לעתיד האים יכול להיתפתח חלילה מחלה הם אמרו בהתחלה שיעשו רק בלי יוד ולפי הצורך אים צריך יעשו אים יוד והחליטו גם אים היוד לביתי יש בלוטות לימפה תקינות בצואר האים זה יכול להשפיע ואים היא ביצע צילום חזה ליפני חודש גם יכול להשפיע הבדיקה של הסיטי תקינה אבל אני מודאגת ביגלל הקרינה שבוצע. אים חומר ובלי חומר אחד אחרי השני

18/11/2011 | 18:57 | מאת: ש

הצילום זה היה רנטגן לפני חודשיים וסיטי זה פעם ריאשונה

23/11/2011 | 10:08 | מאת: ש

המכשיר שבאסותא הוא של פיליפס 16 פרוסות האים יש פחות קרינה במכשיר הזה או לא

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד