ctאדרנלים

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

09/11/2011 | 12:55 | מאת: צביקה

שלום לכם.בצילום C.T.גב תחתון נתגלה ממצא לוואי :""ושון באדרנל הימני."אני מוזמן לבדיקה הנ"ל עלי להיות בצום שעתיים +הכנה לבדיקה 3ימים של פרדניזון 50מ"ג ליום +נורסטין שעה לפני הבדיקה. השאלה:מהי הבדיקה ומה אפשר לגלות ממנה? בתודה.

16/11/2011 | 18:57 | מאת: ד"ר חן הופמן

צביקה שלום אני משער שהוזמנת לבדיקת CT עם הזרקה של ח.נ. לאשר שמדובר בממצא שפיר ולא ממצא הדורש ביופסיה. יבצעו סריקה לאזור האדרנל ללא ועם הזרקה וייאפינו את הממצא.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד