MRI במהלך הנקה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

07/11/2011 | 21:27 | מאת: ה.לב

שלום אני 3.5 חודשים לאחר לידה, עדיין מניקה. בעבר התגלה חשד לטרשת נפוצה ולכן הופניתי עכשיו ל MRI מוחי וצווארי. האם עלי להפסיק להניק? האם זה בטוח להמשיך לאחר הבדיקה? האם ההפסקה בהנקה יכולה להיות רק זמנית לפני ה - MRI ופרק זמן אחריו - במידה וכן, כמה זמן עלי לחכות? תודה ה

16/11/2011 | 18:50 | מאת: ד"ר חן הופמן

שלום יש להפסיק את ההנקה ולשאוב את החלב למשך של 12-24 שעות ואז אפשר לחזור להניק ללא שינוי.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד