MRI בראש

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

04/11/2011 | 17:31 | מאת: שושי

שלום, אני בת 51 עברתי בדיקת MRI לפני כשבוע עקב כאבי ראש חזקים ותוצאות הבדיקה קצת מדאיגים אותי.. ממצאי הבדיקה הם: - שינויים מיקרואנגיופתיים כמתואר בחומר הלבן הפרונטלי משמאל. - ציסטה תת-אפנדימלית בפיסורה הכורואידלית מימין, ללא האדרות פתולוגיות באזור. אשמח לקבל פיענוח הבדיקה. תודה.

16/11/2011 | 18:48 | מאת: ד"ר חן הופמן

שושי שלום השינויים המתוארים הם קרוב לוודאי הפרעות בכלי הדם הקטנים- האם את סובלת מסכרת? יתר לחץ דם? חסרים לי פרטים וגם ללא הבדיקה עצמה קשה לי לחוות דיעה. הציסטה הינה ממצא לא משמעותי ולא דורש התייחסות או מעקב.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד