mri פרטי

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

03/11/2011 | 14:00 | מאת: יוסרי

אני רוצה לעשה mri במכון ברטי בארץ מומחים הם יעצו לי הבעיה היא סחרחרורת מחודש וכאב ראש. בדיקת סי טי תקינה אני משלם כ 4700 שח אבל לא ידיע מה לבקש שומעים ב mri mra אפשר לעשות התמונה לכל המוח ? או רק להחלק שכאןב לי אני מתפלפל מה לבקש. מומחים. אחד אמר לי תבקש לגזע המוח. אבל אין לי יותר מדע

16/11/2011 | 18:46 | מאת: ד"ר חן הופמן

יוסרי שלום בדיקת ה MRI כוללת את כל המח. בדיקת MRI ו MRA מצוינת לברור. בהצלחה!

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד