סיטי של הבטן והאגן

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

02/11/2011 | 16:28 | מאת: מירב

שלום רב! אבקש דעתך לגבי ההמשך, לאן לפנות בעקבות ממצאי הסיטי: הנני בת 43 הופניתי סיטי בעקבות ממצא בכיליה שמאל,להלן סיכם הבדיקה: 1.AML בכליה משמאל בפרנכימה, ואחד נוסף בסינוס הכליה, יתכן מוקד נוסף מחובר אליו למעקב וביקורת סונר. 2.מוקדים בכבד קטנים מידי לאיפיון להשוואה עם סונר מכוון. 3. רחם ללא הגדלה. מדגים מעט נוזל מאחורי הרחם, פיזיולוגי? מה עושים הלאה, האם יש מקום לדאגה? תודה רבה, מירב

02/11/2011 | 19:02 | מאת: ד"ר חן הופמן

מירב שלום לא יכול להגיד בוודאות אך לא נראה לי שיש סיבה ללחץ. נוזל באגן הקטן בנשים בגיל הפוריות. לגבי הממצאים בכבד אולי יהיה כדאי להוסיף גם US

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד