עזרה בתשובה דחוף

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

16/10/2011 | 11:50 | מאת: נטלי

עשיתי MRI בשני שורשי כף יד לפני כשבוע,התשובה היא: כף יד ימין: בצקת קלה בקצה המרוחק של הסקפואיד עם מוקד ציסטי תת-קורטיקלי באיזור,ככל רנאה לאחר ריפוי שבר זעיר חלקי, ישנה סובלוקסציה מינימלית בין הרדיוס והאולנח המרוחקים עם תזוזה אחרוית (דורדאלית)מינימלית של האולנה ביחס לרדיוס.נוזל מוגבר במידה מינימלית במפרקי שורש היד,בצקת קלה במפרק בין עצם הפיזיפורם ועצם הטריקווטרום.השאר היה תקין. כף יד שמאל:נראה שינוי ציסטי בעצם הקפיטט עם בצקת קלה באספקט הקדמי (וולרי) על הצעם,הממצא הציסטי,הבצקת יקולה להעיד על פגיעה,יתכן עם שבר חלקי באיזור זה.נוזל מעט מוגבר במפרקטי שורש היד,השאר היה תקין. מה זה אומר האם הבדיקה תקינה?אשמח מאוד לתשובתך בהקדם

26/10/2011 | 14:17 | מאת: ד"ר חן הופמן

נטלי שלום, אין לי את הבדיקה לכן התשובה מוגבלת, הממצאים נראים מינימליים, דרושה קורלציה של הרופא המטפל.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד