צילום ריאות. חסימה של הסינוס הקוסטו פרני השמאלי

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

11/10/2011 | 12:01 | מאת: ניר

שלום. לפני כ 7 שנים היה לי תסחיף ריאתי. בצילום ריאות שנערך ב 11/10/2011 נתגלה חסימה של הסינוס הקוסטו פרני השמאלי. האם יש קשר לתסחיף ? אני צריך לעבור ניתוח. האם הממצא הזה יכול לדחות את הניתוח. כמו כן, איך מטפליפ בזה. תודה

16/10/2011 | 08:34 | מאת: ד"ר חן הופמן

ניר שלום בתסחיף ריאתי יש גם ממצאים בקרום של הריאה- חשוב לדעת האם הממצא יציב או שלא ידוע. יכול להעיד על תפליט בקרומי הריאה שהיה בזמן הארוע ובעת הספיגה שלו נשאר התהליך הקטן בפינה של הריאה. חשוב להשוות לצילומים קודמים!

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד