שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

10/10/2011 | 16:00 | מאת: אוראל

שלום יש לי מחר בדיקת MRI עם גדוליניום לאגן, אמורה להיות לי עוד בדיקה מחרתיים לעמוד שדרה מותני, גם עם גדוליניום שאלתי היא אם אין הפרעה בקבלת שתי זריקות גדוליניום? האם זה לא יפריע לבדיקה השנייה? כמו כןאשמח לקבל חוות דעת על מכשיר MRI באיכילוב..תודה.

16/10/2011 | 08:27 | מאת: ד"ר חן הופמן

אוריאל שלום אין בעיה בזריקת גדוליניום חוזרת, אלא אם יש בעיה כילייתית ידועה ותפקודי הכליה לקויים.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד