הבדלים במכשירי ה MRI

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

08/10/2011 | 19:28 | מאת: רונן

ד?ר הופמן שלום, בגלל כאבי גב חזקים שלא עוזבים אותי מזה חודשיים, וסירוב קופת החולים (מכבי) לאשר לי mri, החלטתי לעשות mri באופן פרטי. התורים הכי קרובים הם של חברת מור-מאר. אך מאחר וזה לא בית חולים אני פוחד שמכשיר/י ה mri שברשותם הוא פחות טוב, וכך גם צוות הבדיקה, וכתוצאה - בדיקת ה mri תהיה פחות איכותית. מהי דעתך בנושא? האם הצוות ומכשיר ה mri שברשותם עומד בסטנדרטים הגבוהים? אשמח לעזרתך תודה מראש רונן

16/10/2011 | 08:21 | מאת: ד"ר חן הופמן

רונן שלום בבדיקת עמוד שדרה אין כל כך חשיבות בסוג המכשיר, ולכן הייתי ממליץ לך לעבור את הבדיקה היכן שהתור קצר יותר.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד