שאלה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

06/10/2011 | 09:29 | מאת: ברכה

ביצעתי MRI מה הפרוש של התוצאה: מודגם נגע קטן סקלרוטי בסקרום משמאל . בגובה D10 אשר כלול חלקית בבדיקה וD11 מודגמים פס אות חריג בתוך החוט הגבי החוט לא מעובה . מומלץ על קורלציה קלינית. L5-S1 בקע דיסק שטוח פראמדיאני ולטרלי שמאלי.אנא תן לי תשובה היום אני ממש בלחץ מודה לך...

16/10/2011 | 08:19 | מאת: ד"ר חן הופמן

ברכה שלום נגע סקלרוטי לרוב מהווה ממצא שפירא ולא משמעותי. לגבי חוט השדרה- יתכן שמדובר בממצא אמיתי ויתכן שבעיה טכנית שכן מדובר בקצה של שדה הבדיקה. לגבי בלט הדיסק- לא נראה כמשהו חריג משמעותית.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד