בדיקת סיטי

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

05/10/2011 | 12:34 | מאת: נורית

שלום רב. אבקש את חוות דעתך לבדיקת הסיטי של בית החזה.בסעיף מ"ס 10 כתוב מודגמת התעבות רקמתית נודולרית בין צלעית מעוגלת שקוטרה כ-17 מ"מ וצפיפותה כ-16hu והיא נראית כמתבלטת לתוך הריאה באספקט הלטרלי. הממצא חשוד כשאתי. בבדיקה של הבטן ואגן בסעיף האחרון כתוב:נוחכות של מלאות רקמתית בחלק העליון של שריר הסרטוריוס מצד ימין. קוטרה של מלאות זו כ-22 מ"מ צפיפותה כ-90hu . האם תהליך מיטוטי תוך שרירי? אבקש את חוות דעתך ואת אופן המשך הבירור. בתודה נורית הולדר.

16/10/2011 | 08:15 | מאת: ד"ר חן הופמן

נורית שלום לצערי אינני יכול להתייחס, יש פחות מידי מידע. אשמח לענות אם תוכלי לצרף מה הסיבה לברור, את כל הפיענוח ואז אולי אוכל לומר יותר.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד