mri ראש ועורקי צואר

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

01/08/2011 | 16:12 | מאת: יונה

נוירולוגית הפנתה אותי לאנגיוגרם מח ועורקי צואר בבדיקת CTעם חומר נגוד. אני מעונינת לבצע הבדיקה בMRI. הבעיה היא שיש לי בפה שלושה שתלי שיניים. האם אפשר לבצע בדיקת MRI או שנוכחות השתלים בפה מפריעה. תודה.

03/08/2011 | 18:27 | מאת: ד"ר חן הופמן

יונה שלום שתלי שיניים אינם שוללים ביצוע של MRI, אך לעיתים גורמים להפרעות לבדיקה. לדעת רבים, ואני בתוכם, בדיקת ה CTA טובה יותר בכל מקרה, אם כי השתלים גם כאן גורמים לארטפקטים.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד