MRI באיכילוב

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

28/07/2011 | 21:36 | מאת: רונית

שלום, רציתי לשאול ברשותך אם אתה מכיר אתה המכשיר באיכילוב? אני אמור הלעבור בדיקת אגן-בטן ורוצה לדעת האם נכנסים למכישיר עם הרגליים אם אם הראש? הייתי בביקור באסותא ואצלם המכשיר חדיש מאד,נכנסים עם הרגליים כך שרוב הראש נשאר מחוץ ךתעלה,בנוסף המטען שמניחים על הבטן הוא קל מאד,לצערי כללית לא מפנה לשם. פשוט יש לי נסיון לא טוב עם הבדיקה הזו בבלינסון(לא הצלחתי לבסצע) ואני מחפשת מכון עם מכשיר שדומה לאסותא. האם יש דרך לבקש מהנהלת הלכללית לאפשר לי לבצע את הבדיקה באסותא או לפחות בתל-השומר(כי הבנתי שבתל השומר יש מכשיר לאנשים שמפחדים) אשמח לקבל תגובה זה מאד חשוב. תודה רבה מראש

31/07/2011 | 18:50 | מאת: ד"ר חן הופמן

שלום לגבי המדיניות של קופת חולים אינני יכול לענות. משתנה ממחוז למחוז. המכשירים החדשים המיוצרים היום הם בעלי קוטר גבוה יותר מאשר הישנים יותר ולכן יותר קלים לביצוע במיוחד לאנשים עם קלאוסטרופוביה. יש מכשירים כאלה באסותא, תל השומר ובאסף הרופא. בקשי מהמרפאה שלך להפנות אותך לאחד מהמכונים האלה.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד