בדיקת MRI

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

07/07/2011 | 23:53 | מאת: ענת

שלום רב. הופנתי ע"י רופא א.א.ג לבדיקת MRI לאחר שבבדיקת BERA לא ניתנה אידיקציה באוזן שמאל גם לאחר בדיקה חוזרת. נאמר לי בקביעת התור כי אין באפשרותי לבצע את הבדיקה מכיוון שיש לי גשר פנימי קבוע בשיניים, לסת תחתונה. בעצת האורטודנט אינני מסירה את הגשר למרות שאת הטיפול עברתי לפני 15 שנים. אני לא יודעת מה עלי לעשות, אשמח להכוונה. תודה מראש, ענת

11/07/2011 | 16:02 | מאת: ד"ר חן הופמן

שלום שאל את הרופא שביצע את הטיפול. לדעתי אין מניעה לבצע MRI אבל יתכן שיהיו הפרעות מהמתכת.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד