איזו בדיקות יש לעשות למונשם מורדם שנפגע בכליות של

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

07/07/2011 | 21:31 | מאת: חגי

אבי לפני כחודש בגלל זריקות וולטרין נפגע בכליות נדבק בחידק בבית חולים וכן בריאות לכן הונשם אחר כך התחילו גם לתת לו דיאליזה. רוב הזמן אין לו חום עשו לו ct בראש ולא מצאו דבר. הרופאים לא יודעים למה הוא לא מתעורר. איזה בדיקות יש עוד לעשות? בתודה מראש דחוף דחוף דחוף דחוף דחוף דחוף דחוף דחוף דחוף דחוף

11/07/2011 | 15:59 | מאת: ד"ר חן הופמן

שלום לעיתים למרות הקושי יש לבצע mri כדי להבין ולפעמים גם זה לא נותן תשובה. פנו לייעוץ נוסף ממומחה לטיפול נמרץ שיעבור על כל התרופות והבדיקות שלו.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד