בלוטת תריס us

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

16/06/2011 | 09:41 | מאת: רעות

שלום רב. אבחנו לי פעילות ייתר של הבלוטה. נשלחתי לאולטאסאונד להלן התוצאות: איסמוס רוחב 0.3 ס?מ. קוטר apשל אונה ימין 1.3 סם מרקמה בלתי אחיד. שמאל כנ?ל 1.4 ס?מ - הודגמה קשרית במרקם היפואקואי עד 0.8 ס?מ . ללא בלוטות לימפה מוגדלות בצואר דוצ. לא נצפו בלוטות לימפה מוגדלות בצוואר דו צדדי. אני בתחילת הריון וקצת לחוצה אודה לתגובה מהירה רעות

18/06/2011 | 20:28 | מאת: ד"ר חן הופמן

רעות דלום הממצאים לא נראיםלי חריגים בצורה מדאיגה, למרות שאני לא יודע למה עשית את הבדיקה. פני לרופא אנדוקרינולוג היודע את כל הבעיה שלך והוא ירגיע אותך אני מניח.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד