מחיקת צילומים על ידי הטכנאית

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

23/05/2011 | 11:35 | מאת: מוגרבי

בן שלי בגיל שנתיים. נתנו לו צילומי רנטגן כפולים ללא צורך במבחן אחד הלכתי למכון המבצע כי אני בטוח שכמות צילומים נמחקו על ידי הטכנאית לפני שהם נשלחים למחשב הראשי. אמרו לי שהם רק יכולים לתת לי כמות הקרינה קמו שיש לנו במחשב הראשי. מה אני יכול לעשות לפתוח סל המחיקות של הטכנאית. אחרי שאני שלחתי בקשה למנהל התלונות ללא עזרה

24/05/2011 | 15:09 | מאת: ד"ר חן הופמן

שלום לא כל כך ברור לי מה השאלה. איזה סל מחיקות? אם יש כמו תקרינה זה הכי חשוב לדעתי.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד