התפתחות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/01/2002 | 13:07 | מאת: אורלי אפלבלט

בתי בת 9 חודשים ועדיין לא יושבת לבד אלה בעזרתי ולא מתהפכת ניגשתי לבדיקה וקבעו לי לעשות פיזוטרפיה , ובידה ולא יעזור אז יבצעו בדיקות רפואיות הלידה היתה רגילה ילדה בסדר גמור חוץ מהבחינה של ההתפתחות . אני מאוד מודאגת ממתינה לתגובתכם!

08/01/2002 | 19:39 | מאת: ד"ר הדר ירדני

אורלי יקרה, האם עברת אבחון במכון להתפתחות הילד, או שרופא הילדים הפנה אתכם לפזיוטרפיה ? אני חושבת שמגיעה לילדה בהחלט בדיקה התפתחותית מקיפה, למרות שחסרים לי פרטים נוספים בקשר להתפתחות. עדיין יכול להיות שהכל תקין וההתפתחות מעט איטית, אך לא מעידה על כל בעיה, אך כפי שציינתי, יש לבדוק. בברכה,

מנהל פורום רפואת ילדים