לא רוצה ללכת לישון

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/01/2002 | 09:41 | מאת: רוית

שלום רב, בני בן השנתיים ורבע הפסיק לישון את שנת הצהרים שלו כמו כן מסרב ללכת למיטה לישון בערב. אנחנו עייפים! מה עושים?

08/01/2002 | 19:47 | מאת: ד"ר הדר ירדני

רוית יקרה, יתכן ששנת הצהרים מיותרת לבנך ולא הייתי נלחמת איתו על זה. כן הייתי ממשיכה באותו טקס שינה והשכבה כל לילה. לא הייתי מוציאה מהמיטה אחרי ההשכבה, ולא משנה דבר. כמובן שיש לבדוק שהילד אינו חולה, או סובל מדבר מה המונע ממנו לישון. באם הכל תקין, נסו לוותר על מנוחת הצהרים, ולדבוק בהשכבה מסודרת בערב. בברכה,

10/01/2002 | 11:11 | מאת: רוית

תודה על תשובתך, בני ישן באותו החדר עם בתנו בת השנה וקצת קשה ומתסכל לתת לו לבכות , הוא גם פשוט יוצא מהמיטה ומגיע אלינו בכוחות עצמו.

מנהל פורום רפואת ילדים