שיניים - הצילו! למישהו יש פתרון?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/01/2002 | 20:08 | מאת: שירי

התינוק שלי כמעט בן 7 חודשים, ויצאו לי כבר 2 שיניים, ונראה כי יש עוד בדרך. הוא צורח ומתפתל מכאבים - וניסיתי בכל, החל ממשחת טי-גל, צעצועים מלאים במים, אקמולי ומה לא. אולי מישהו יכול לעזור? מה ניתן לעשות? האם יש משהו טבעי? או לא טבעי? כמה זמן זה לוקח עד שכל השיניים יוצאות? אודה על עזרתכם. שירי

08/01/2002 | 19:42 | מאת: ד"ר מיכאל רוטשטיין

מה זאת אומרת צורח ומתפתל מכאבים. כל הזמן? צריך להיבדק ע"י רופא אם הדבר פתאומי לזיהוי בעיות אחרות העלולות לגרום לאי שקט. ציינת את כלל הספקטרום המסייע לכאבי בקיעה. אין משמעות למונח "טבעי" לעומת חומר אחר -יש מגוון המצאות בבית המרקחת וניתן לנסותן אם אכן עדיין יש אי שקט. לעיתים זה עוזר. תהליך הבקיעה נמשך חדשים רבים אך אי שקט המיוחס לבקיעה אינו לאורך זמן... סבלנות...

מנהל פורום רפואת ילדים