הופעת כתמי דם מהפה על גבי סדין של תינוקת בת שנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

03/01/2002 | 09:14 | מאת: אלעד

שלום רב, בתי בת שנה. במהלך החודשיים האחרונים הופיעו לסירוגין על גבי הסדין שלה לאחר שינת לילה כתמי דם מהולים ברוק או לחילופין טיפות דם. במהלך השבועיים האחרונים הופיעו כתמים אלו ברציפות. אבקש לציין כי בתי אינה סובלת מנזלת ,שיעול ,או קשיי נשימה והסימפטום היחיד המלווה את סימפטום הכתמים הוא חוסר שקט בשינת הלילה ותזזיות. אבקש תשובתכם האדיבה בהקדם מאחר והדבר מדיר שינה מעיניי. תודה מראש.

03/01/2002 | 21:57 | מאת: ד"ר מיכאל רוטשטיין

יש חשיבות רבה לבדיקה מיידית של רופא. הדימום יכול להיות ממספאר סיבות. חלקן בנאליות כגון שריטה או פצע מדמם וחלקן בעייתיות כגון הפרעה בקרישת הדם או חסר בטסיות הדם. נא לגשת לרופא מיד. יש צורך בבדיקה ובבדיקות מעבדה.

מנהל פורום רפואת ילדים