לא רוצה לישון

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

02/01/2002 | 00:22 | מאת: שירי

תינוקי בן חצי שנה לא רוצה לישון. הוא בוכה ובוכה והלב נשבר, ואחרי שעה אני מוציאה אותו ומניקה אותו ואז הוא נרדם. עלי לציין שהוא הולך לישון תחילה שבע, אך נראה לי שמרוב בכי הוא מתעייף, יונק ונרדם. אילו עצות תוכלו לתת לי על מנת לחסוך את כל התהליך של הבכי שקודם לשינה המלאה? תודה, שירי

02/01/2002 | 16:58 | מאת: ד"ר הדר ירדני

שירי יקרה, יכול להיות שבנך מחפש בעצם את המציצה ולאו דווקא את היניקה ומשתמש בשד כמוצץ מרגיע. אולי כדאי לתת לו מוצץ על מנת שירגע. ניתן אולי גם לנסות להאכיל אותו מעט יותר מאוחר ואז ירדם. בברכה,

02/01/2002 | 17:32 | מאת: שירי

תודה

04/01/2002 | 02:14 | מאת: ליאורה

הי שירי. רציתי להוסיף , בנוסף לתשובתו של ד"ר הדר ירדני שיתכן והתינוק אינו שבע כפי שנראה , הוא עדיין רעב ויש לוודא שאכן הוא אוכל כמות מספקת . ייתכן ואין לך מספיק חלב , הוא מתאמץ ונרדם מעייפות, או שהחלב דליל מדיי, פשוט תנסי לשאוב לבקבוק כמות מסויימת (תבררי בטיפת חלב כמה בערך צריך לגילו) ופשוט תנסי את האכלה מהבקבוק ותראי אם הסיבה היא הרעב. בברכה, ליאורה

מנהל פורום רפואת ילדים