עצירות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

01/01/2002 | 22:26 | מאת: חגית

יש לי ילדה בת 5 חודשים שעדיין יונקת, עד לפני שבועיים היציאות שלה היו סדירות כ - 3 פעמים ביום או שלפחות פעם אחת ביום. בשבועיים האחרונים היא עשתה קקי פעם אחת בשבוע, הייתי רוצה לדעת אם זו תופעה נורמלית בגלל שהיא גדלה ? אם לא הייתי רוצה לדעת מה ניתן לעשות על מנת שהיא תחזור לעשות קקי באופן סדיר או אם עלי לגשת מיד לרופא משפחה?

01/01/2002 | 23:11 | מאת: ד"ר מיכאל רוטשטיין

האם היא עדיין רק יונקת או שהתחלת בתוספות? לעיתים מתן תוספות כגון בננות יכולות לגרום לשינויי יציאות. כל עוד הילדה נינוחה ואין אי שקט , בטן תפוחה, הקאות או כל תלונה שהיא ניתן להמתין בסבלנות ולראות מה קורה. לכי לרופא אך סביר שבשלב זה אם את רק מיניקה אין צורך לעשות דבר.

01/01/2002 | 23:26 | מאת: חגית

עיקר האוכל שהיא אוכלת זה יניקה אבל לפעמים אני נותנת לה מרק ירקות בערך פעם ביום אבל היא אוכלת מזה רק שלוש כפיות

מנהל פורום רפואת ילדים