צפייה בקלטות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/12/2001 | 15:51 | מאת: מממ2

שלום לך, רציתי לשאול אותך שאלה בנוגע לצפייה בטלויזיה .תינוקי בן שישה חודשים וקצת, הוא אוהב לראות קלטות וידיאו. האם יש הגבלה של זמן והאם מרחק של 2 מטר פחות או יותר גודל של 29 אינץ יכול לפגוע בראייה של הילד ומה בנוגע לקרינה? יש לצין שהילד לא רואה יותר משעה שעתיים ביום. נ.ב רציתי לשאול בנוסף לגבי אמבטיית התינוק כרגע זה אמבטיה ראשונה גיגית , האם יש צורך להחליף למשהו אחר גדול יותר? כנ"ל לגבי כיסא הישיבה שלו ברכב האם יש צורך להחליף את הכיסא למשהו גדול יותר? אודה לתשובתך בנדון!!!

30/12/2001 | 21:44 | מאת: ד"ר מיכאל רוטשטיין

אין בעיה בצפייה בקלטות ואין הגבלת מרחק (או קרבה) במסגרת הסביר. שעתיים ביום סבירות ביותר. לגבי האמבטיה - איך שנוח לו ולכם. הכיסא ברכב - אם הוא עדיין בסל קל הרי שיש מגבלת משקל (ולא גיל) מעליה צריך להחליף לכיסא גדול יותר. תינוק בן ששה חדשים בד"כ שוקל פחות מהצריך למעבר (בד"כ סביב 9 ק"ג).

מנהל פורום רפואת ילדים